Tanzania Safari lodges | Safari hotels

Tanzania Safari lodges | Safari hotels

Wij zijn van mening dat de accommodatie tijdens jouw safari in Tanzania net zo belangrijk is als de safari zelf. Wij maken in onze reisvoorstellen daarom graag een combinatie van tentenkampen en lodges. Hier zullen wij uitleg geven over de hotels en safari lodges in Tanzania.

Tanzania safari lodges en hotels

Safari lodges en hotels zijn permanente accommodaties, gelegen op zeer mooie locaties. De accommodaties die wij boeken zijn op zichzelf uniek. De lodges liggen meestal op een heuvel en bieden een echte safari sfeer. De kamers zijn ruim, comfortabel en hebben een adembenemend uitzicht. Elke kamer is smaakvol ingericht en beschikt over alle standaard faciliteiten.

Tanzania hotels

Safari lodges en hotels in Tanzania

Tijdens de safari zijn er sommige locaties waar het beter is om in een safari lodge te verblijven, afhankelijk van factoren zoals het klimaat en de tijd van het jaar. Lodges bieden meer bescherming tegen elementen zoals kou en zijn mogelijk geschikter voor klanten die het slapen in een tentenkamp te spannend vinden. Dit is daarom ook een van de redenen waarom wij tijd investeren in het onderzoeken en evalueren van accommodaties. Wij begrijpen dat elke klant zijn/haar eigen wensen heeft en het is onze verantwoordelijkheid om niet alleen aan die verwachting te voldoen, maar deze ook te overtreffen.

hotels safari tanzania
Reactie plaatsen