Op huwelijksreis in Tanzania en Zanzibar

Een onvergetelijke huwelijksreis beleef je in Tanzania en Zanzibar met privé safari en parelwitte stranden. 

Mensen met een droom

100

Rozenblaadjes op je bed

1001 

Verschillende mogelijkheden

Download gratis deze inspiratiereis 
'Honeymoon Tanzania & Zanzibar'

Wij organiseren alle reizen helemaal op maat. Dit 'Honeymoon Tanzania en Zanzibar' programma is om je te inspireren en een idee te geven van de mogelijkheden. Dit uitgebreide reisprogramma bevat:

  • Een volledige beschrijving van het programma van dag tot dag
  • Informatie over de accommodaties tijdens deze reis
  • De prijzen per persoon en per seizoen
  • Informatie over onze werkwijze, onze jeeps en onze gidsen
  • Aanvullende informatie over dit prachtige land
50%
Download gratis deze voorbeeldreis op Honeymoon naar Tanzania
Na het invullen van je naam en email adres ontvang je de link naar het reisprogramma in je inbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in de spam folder.
Download dit reisprogramma
Tanzania huwelijksreis
Trouwen in Tanzania: huwelijksreis

Ons verhaal: getrouwd in Tanzania

Tien jaar geleden zijn wij zelf getrouwd in Tanzania. We hadden een half vliegtuig vol met gasten uit Nederland en reden rond in een open jeep door Moshi. De lokale bevolking 'Maasai' kwam op ons feest en schonken ons een koe en onze bruidstaart was geroosterde geit. Zo traditioneel hoeft het natuurlijk niet, maar deze onvergetelijke dag in ons leven inspireerde ons tot het organiseren van romantische huwelijksreizen. Samen met jullie stellen we een programma op tegen de achtergrond van een super sfeervol Afrikaans decor. Je kan misschien wel raden waar onze huwelijksreis heen ging...

Jullie huwelijksreis op maat

Wie op huwelijksreis naar Tanzania en Zanzibar gaat, wil zoveel mogelijk tijd hebben voor al het wonderschone dat Tanzania biedt. Maar natuurlijk ook voor elkaar! Als je kiest voor Makasa dan kies je voor een onvergetelijk avontuur met bijzondere excursies en romantische kleinschalige accommodaties. Samen plannen we jullie reis en vervolgens zorgen wij voor een perfecte uitvoering. Want voor ons is jullie reis net zo bijzonder als voor jullie zelf.

Privé safari naar de mooiste nationale parken

Je komt natuurlijk naar Afrika om op safari te gaan. Met een eigen jeep en privé gids ga je op zoek naar de big five. In verschillende nationale parken zoals Serengeti national park, Lake Manyara national park, Ngorongoro conservation area of Tarangire national park kun je veel wildlife, zoals leeuwen of olifanten, spotten. Je hobbelt door prachtige landschappen en overnacht in een romantisch verblijf. De perfecte ingrediënten voor het ultieme 'Africa gevoel'. 
Overnachten in Tanzania

Bijzondere accommodaties

Een huwelijksreis staat vaak in het teken van het samen zijn en dat je het net even iets specialer wil dan anders. Zo ook voor je verblijf. Zowel op safari als op Zanzibar zijn er genoeg bijzondere accommodaties te vinden: kleinschalige accommodaties of juist een luxe lodge. Met zwembad, tussen de wildlife of met een adembenemende uitzicht. Wij adviseren graag de accommodaties die passen bij jullie wensen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. 
Fantastische ervaring 
Dankzij Makasa is onze safari droomreis in Tanzania werkelijkheid geworden! De voorpret was optimaal dankzij de enthousiaste vlogs van Selma én de snelle behulpzame mails van Fien om de perfecte reis te plannen.
Recensies Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
Sylvia van Duynhoven
Droomreis
Makasa is een geweldig organisatie om je droomreis werkelijkheid te laten worden. Wij hebben genoten van alles! De koffietour, safari en Zanzibar. We willen ook onze gids Humphrey heel erg bedanken. Het was top geregeld! 
Recensies Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
Kelly Theuws
Fantastische huwelijksreis 
Het was echt fantastisch! In december zijn we op huwelijksreis geweest in Tanzania. Via Makasa konden we de reis zelf samenstellen, dus helemaal naar onze wensen. De safari was echt een geweldige ervaring en ook Zanzibar was super.
Recensies Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
Petra en Ruud Popkens

Een verre reis naar het Grote Onbekende

Je gaat op huwelijksreis. Dat is een once-in-a-lifetime én iets anders dan een weekendje Texel. Je moet er wat meer voorbereidingen voor treffen. En soms is er wat onzekerheid over het onbekende. Op de meest gestelde vragen die hierover gaan, is er een eenvoudig en geruststellend antwoord.
Low risk malaria Tanzania

Risico op malaria?

Tanzania is een low-risk malariagebied en bovendien zijn er 100% beschermende preventieve medicijnen.
Is Tanzania een veilig land?

Is Tanzania wel veilig?

Ja, het behoort al decennia tot de meest stabiele landen in Afrika.
Huwelijksreis keuzes in Tanzania

Keuzestress

Er zijn veel aanbieders en mogelijkheden. Wij adviseren je en helpen je keuzes te maken.
Is een safari gevaarlijk?

Op safari gevaarlijk?

Nee. Voor wie zich aan de spelregels houdt, zijn er nauwelijks risico’s.
Welke taal spreekt Tanzania?

Gebarentaal?

Op kantoor spreken we Nederlands en onze gidsen spreken uitstekend Engels.
Risicio's met geld?

Financiële risico’s?

Nee. Wij zijn een Nederlands bedrijf en aangesloten bij het GGTO en het Calamiteitenfonds.
Vlieg naar Tanzania, ook binnenlandse vluchten worden geregeld

Jouw droomreis goed geregeld! 

In principe verzorgen wij jouw huwelijksreis van A tot Z. Dat doen we omdat we jullie zoveel mogelijk willen laten genieten. Is het geen heerlijk gevoel om aan niets anders te hoeven denken dan elkaar? En jullie bepalen zelf hoe ver onze service gaat. Optioneel verzorgen we zelfs de internationale vluchten. De verbinding Amsterdam – Tanzania is ideaal. Er gaat elke dag een KLM vliegtuig van Schiphol naar Kilimanjaro international Airport nabij Moshi. Ook de binnenlandse vlucht naar Zanzibar airport kunnen wij voor jullie regelen.
Huwelijksreis Tanzania Zanzibar

Wij plannen jullie Tanzania Zanzibar huwelijksreis volledig afgestemd op jullie wensen

Makasa. Jullie partner op de reis van je leven

Op jullie huwelijksreis hebben jullie waarschijnlijk genoeg aan elkaar. En aan de prachtige wereld om je heen. Maar het is wel een prettige gedachte dat er nog een partner is. Makasa. We zijn altijd op de achtergrond en kunnen anytime reageren als dat nodig is. Zo hoeven jullie je nergens druk om te maken en regelen wij alles. Ook bij onverwachte zaken. Er zijn nog meer voordelen. We zetten ze nog even op een rijtje. 
Rondreis door Tanzania - Ontdek ook het zuiden van Tanzania

Eigen jeep met privé gids

Lekker met z’n tweetjes op safari met eigen Landcruiser en een uitstekend opgeleide, Engelssprekende, gids.
Op Zanzibar kun je genieten van mooie stranden, Stone town en tropische stranden

Zorgeloos genieten

We maken het je graag makkelijk. Alles wordt voor je geregeld van aankomst tot vertrek. Trouwen is tenslotte bijzonder.

Nederlands Team

Zowel in Nederland als in Tanzania regel je alles met je vertrouwde Nederlandse contactpersoon.

100% Tanzania expert

Ga op safari in nationale parken en relax op tropisch Zanzibar. Doordat wij wonen en werken in Tanzania weten we de beste tips uit eigen ervaring.
Ontdek Serengeti National Park, Tarangire National Park of Lake manyara National Park

De beste op TripAdvisor

Onze klanten zijn zo tevreden op safari in Tanzania dat we al tien jaar winnaar zijn van het Certificate of Excellence op TripAdvisor. Daar zijn we best trots op!
Makasa Tanzania Safaris Contact

Veilig op reis

Helemaal veilig reizen naar Tanzania? Makasa is lid van de GGTO (Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators) en het Calamiteitenfonds. Wel zo prettig.

Download gratis deze inspiratiereis 
'Honeymoon Tanzania & Zanzibar'

Wij organiseren alle reizen helemaal op maat. Dit 'Honeymoon Tanzania en Zanzibar' programma is om je te inspireren en een idee te geven van de mogelijkheden. Dit uitgebreide reisprogramma bevat:

  • Een volledige beschrijving van het programma van dag tot dag
  • Informatie over de accommodaties tijdens deze reis
  • De prijzen per persoon en per seizoen
  • Informatie over onze werkwijze, onze jeeps en onze gidsen
  • Aanvullende informatie over ons prachtige land
50%
Download gratis deze voorbeeldreis op Honeymoon naar Tanzania
Na het invullen van je naam en email adres ontvang je de link naar het reisprogramma in je inbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in de spam folder.
Download dit reisprogramma
Makasa Tanzania Safaris Huwelijksreis

Benieuwd naar de romantische mogelijkheden?

Om jullie huwelijksreis in Tanzania te maken tot een super romantische ervaring, hebben we hieronder een aantal bijzonderheden uitgelicht. We kunnen er, in overleg met jullie, een of meer van in het reisprogramma opnemen.
Huwelijksreis Tanzania Zanzibar

Een privé sundowner

Een chique gedekte tafel midden in het oneindige landschap met een prachtig uitzicht. Je wordt als de koning en de koningin bediend. Op het magische uur, waarbij de Afrikaanse zon achter de horizon zakt. Bestel gerust je favoriete whisky. Shaken, not stirred. Luister naar de stilte en geniet. Dit maak je maar één keer mee. Cheers! Op jullie!
Huwelijksreis Tanzania Zanzibar Ballonvaart Serengeti

Ballonvaart boven de Serengeti

Traag zweven boven de vlaktes van de Serengeti. Zie in de vroege ochtend de zon opkomen en ervaar hoe de steppen ontwaken. Met een klein gezelschap maak je een tocht van een uur. Na de landing krijg je een heerlijk ontbijt aan een royaal fraai gedekte tafel midden in het landschap. De champagne heeft je nooit eerder zo volmaakt gesmaakt.
Huwelijksreis Tanzania Zanzibar de Maasai

Laat je huwelijk zegenen door de Maasai

Tijdens een speciale ceremonie in de Amini Maasai Lodge wordt jullie huwelijk nogmaals gezegend. Je bent nu verzekerd van de goedkeuring van de meest kleurrijke stam van Afrika. Dit kan alleen maar heel veel extra geluk betekenen. Een verblijf met overnachting in deze lodge is tevens een unieke mogelijkheid om kennis te maken met het leven in deze lokale gemeenschap.  
Huwelijksreis Tanzania Zanzibar

Vlieg naar het tropische eiland Zanzibar

Vier de liefde op één van de meest tot de verbeelding sprekende plekken op aarde. Na de avontuurlijke safari wacht Zanzibar op jullie met haar hagelwitte stranden en helderblauw water. Tijd voor ontspanning! Na een bezoek aan het strand kun je romantisch dineren in het fameuze restaurant The Rock. Veel romantischer kan het toch niet.

Bekijk gratis de voorbeeldreis 'Honeymoon Tanzania & Zanzibar'

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar hoe zo'n Tanzania rondreis eruit ziet? Lees hier alles over het programma, de accommodaties, de prijzen en meer!

50%
Download gratis deze voorbeeldreis op Honeymoon naar Tanzania
Na het invullen van je naam en email adres ontvang je de link naar het reisprogramma in je inbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in de spam folder.
Download dit reisprogramma
Makasa Tanzania Safaris Huwelijksreis
Big 5 gezien, onvergetelijke safari! 
De door Makasa georganiseerde safari inclusief een paar dagen Zanzibar, was geweldig. Zoveel gezien tijdens onze 15-daagse trip, met de gids van Makasa (Freddy). Hij deed enorm zijn best om ons zoveel mogelijk te laten zien en dat is gelukt.
Ervaringen Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
Marie Louise Hoogeveen
Een fantastische ervaring in het mooie Tanzania 
Vanaf het allereerste contact met Makasa (en Fien in Nederland) bleek dat zij precies begrepen wat onze wensen waren. Onze 20-daagse reis was dan ook precies naar wens opgezet, met een mooie afwisseling tussen cultuur en natuur.
Ervaringen Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
Ingrid van Lamoen
Wat wil je nog meer? 
De reis bestond uit drie onderdelen: enkele ontspannen dagen in Moshi met uitzicht op de Kilimanjaro, een opwindende safari van 11 dagen door verschillende parken en een verblijf van 6 dagen op Zanzibar aan de Indische Oceaan. Wat wil je nog meer?
Ervaringen Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
Agnes van Brussel

Tijd voor overleg? Neem contact op!

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het bekijken van deze huwelijksreis meer wilt weten. Of je hebt juist zo veel gelezen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In beide gevallen helpen we je graag verder!

Het reisverslag van Annic

Ook de bekende vlogster Annic ten Duis heeft met Makasa een romantische reis naar Tanzania en Zanzibar gemaakt. Ze is zo enthousiast dat ze jullie graag meeneemt op haar reis. Veel plezier!

Bekijk wat je allemaal op jullie huwelijksreis kan zien

Enthousiast geworden?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wij zijn al vijftien jaar met hetzelfde enthousiasme deze reizen aan het organiseren voor jullie. Dus willen we jullie op honeymoon naar Tanzania en Zanzibar, een prachtige bestemming met haar onbegrensde mogelijkheden, kies dan voor Makasa. Maar eerst: heel veel plezier met jullie huwelijk en heel veel geluk.
Fantastische safari 
Dank aan het hele team van Makasa voor deze meest geweldige ervaring! Onze gids Humphrey heeft ons niet alleen waanzinnig veel dieren laten zien, maar ook van alles verteld over de cultuur en flora en de fauna. Geen vraag was te gek voor hem of hij wist het! 
Ervaringen Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
Lotte Trek
Niet twijfelen... 
We hebben dagelijks van al de nieuwe verrassingen genoten: de prachtig ingerichte tenten, de superligging van de verblijven, het lekkere eten en de ongelooflijke diversiteit in het dierenrijk. We vonden de safari een grote super fantastische ervaring, waarvoor onze dank naar Makasa. 
Ervaringen Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
An Keppens
Een waanzinnige safari met Makasa 
Wij hebben een schitterende reis gehad met Makasa. Vanaf het eerste contact met Selma was er al een klik om onze safari door hun te laten regelen. Het ontvangst in Moshi en het uitzwaaien de volgende dag gaf ons een warm familiair gevoel.
Ervaringen Huwelijksreis Tanzania Zanzibar
Rolph en Annet Beck