arrow_drop_up arrow_drop_down

Op huwelijksreis in Tanzania

Van welke reis krijg jij vlinders in je buik?

Mensen met een droom

100

Rozenblaadjes op je bed
1001 
Verschillende mogelijkheden
Huwelijksreis in Tanzania

Zelf getrouwd in Tanzania

Tien jaar geleden zijn wij zelf getrouwd in Tanzania. We hadden een half vliegtuig vol met gasten uit Nederland en reden rond in een open jeep door Moshi. De Maasai kwam op ons feest en schonken ons een koe en onze bruidstaart was geroosterde geit. Zo traditioneel hoeft het natuurlijk niet, maar deze onvergetelijke dag in ons leven inspireerde ons tot het organiseren van romantische huwelijksreizen. Samen met jullie stellen we een programma samen tegen de achtergrond van een super sfeervol Afrikaans decor.
Op safari tijdens huwelijksreis

Zorgeloos genieten van een huwelijks reis op maat

Wie op huwelijksreis gaat wil zoveel mogelijk tijd hebben voor al het wonderschone dat Tanzania biedt. En natuurlijk voor elkaar. Als je kiest voor Makasa dan kun je daarvan op aan. Samen plannen we jullie reis en vervolgens zorgen wij voor een perfecte uitvoering. Want voor ons is jullie reis net zo bijzonder als voor jullie zelf.
Fantastische ervaring 
Dankzij Makasa is onze safari droomreis in Tanzania werkelijkheid geworden! De voorpret was optimaal dankzij de enthousiaste vlogs van Selma én de snelle behulpzame mails van Fien om de perfecte reis te plannen.
Recensies Huwelijksreis Tanzania
Sylvia van Duynhoven
Droomreis
Makasa is een geweldig organisatie om je droomreis werkelijkheid te laten worden. Wij hebben genoten van alles! De koffietour, safari en Zanzibar. We willen ook onze gids Humphrey heel erg bedanken. Het was top geregeld! 
Ervaringen huwelijksreis Tanzania
Kelly Theuws
Fantastische huwelijksreis 
Het was echt fantastisch! In december zijn we op huwelijksreis geweest in Tanzania. Via Makasa konden we de reis zelf samenstellen, dus helemaal naar onze wensen. De safari was echt een geweldige ervaring en ook Zanzibar was super.
Huwelijksreis in Zanzibar
Petra en Ruud Popkens

Een verre reis

Je gaat naar Tanzania. Dat is iets anders dan een weekendje Texel. Je moet er dan ook wat meer voorbereidingen voor treffen en er zijn wat meer zaken waarmee je rekening moet houden. Op de meest gestelde vragen die hierover gaan, hebben we een eenvoudig antwoord.
Low risk malaria Tanzania

Risico op malaria?

Tanzania is een low-risk malariagebied en bovendien zijn er 100% beschermende preventieve medicijnen.
Is Tanzania een veilig land?

Is Tanzania wel veilig?

Ja, het behoort al decennia tot de meest stabiele landen in Afrika.
Huwelijksreis keuzes in Tanzania

Keuzestress

Er zijn veel aanbieders en mogelijkheden. Wij adviseren je en helpen je keuzes te maken.
Is een safari gevaarlijk?

Op safari gevaarlijk?

Nee. Voor wie zich aan de spelregels houdt, zijn er nauwelijks risico’s.
Welke taal spreekt Tanzania?

Gebarentaal?

Op kantoor spreken we Nederlands en onze gidsen spreken uitstekend Engels.
Risicio's met geld?

Financiële risico’s?

Nee. Wij zijn een Nederlands bedrijf en aangesloten bij het GGTO en het Calamiteitenfonds.
Huwelijksreis volledig opmaat

Volledige service en klant gericht

In principe verzorgen wij je reis van A tot Z. Dat doen we omdat we jullie zoveel mogelijk willen laten genieten. Is het geen heerlijk gevoel om aan niets anders te hoeven denken dan elkaar? En jullie bepalen zelf hoe ver onze service gaat. Optioneel verzorgen we zelfs de vliegtickets.
Huwelijksreis afgestemd op jou

Wij plannen jullie huwelijksreis volledig afgestemd op jullie wensen

Makasa. Jullie partner op de reis van je leven

Op reis hebben jullie waarschijnlijk genoeg aan elkaar. En aan de prachtige wereld om je heen. Maar het is wel een prettige gedachte dat er nog een partner is. Makasa. We zijn altijd op de achtergrond en kunnen anytime reageren als dat nodig is. Zo hoeven jullie je nergens druk om te maken en regelen wij alles. Ook bij onverwachte zaken. Er zijn nog meer voordelen. We zetten ze nog even op een rijtje. 
Een prive jeep met gids

Eigen jeep met privé gids

Lekker met z’n tweetjes op safari met eigen Landcruiser en een uitstekend opgeleide, Engelssprekende, gids.
Huwelijksreis zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

We maken het je graag makkelijk. Alles wordt voor je geregeld van aankomst tot vertrek. Trouwen is tenslotte bijzonder.
Nederlands team in Tanzania

Nederlands Team

Zowel in Nederland als in Tanzania regel je alles met je vertrouwde Nederlandse contactpersoon.
Experts in Tanzania

100% Tanzania expert

De meest romantische plekjes en de beste tips uit eigen ervaring. Wij wonen en werken in Tanzania.
Best beoordeeld in Tanzania

Best beoordeeld

Al vijf jaar zijn we winnaar van het Certificate of Excellence op TripAdvisor. Daar zijn wij best trots op.
Veilig naar Tanzania

Veilig op reis

Makasa is lid van de GGTO (Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators) en het Calamiteitenfonds.

Benieuwd naar de romantische mogelijkheden?

Om jullie huwelijksreis te maken tot een super romantische ervaring, hebben we hieronder een aantal bijzonderheden uitgelicht. We kunnen er, in overleg met jullie, een of meer van in het reisprogramma opnemen.
Zons ondergang in Tanzania

Een privé sundowner in het oneindige landschap

Een chique gedekte tafel midden in het landschap. Je wordt als de koning en de koningin bediend. Bestel gerust je favoriete whisky. Shaken, not stirred. Luister naar de stilte en geniet. Dit maak je maar een keer mee.
Ballonvaart in Tanzania

Een ballonvaart boven de Serengeti

Traag zweven boven de Serengeti. Zie de zon opkomen en ervaar hoe de steppen ontwaken. Met een klein gezelschap maak je een tocht van een uur. Na de landing ontbijt je luxueus en royaal aan fraai gedekte tafels midden in het landschap. De champagne heeft je nooit eerder zo volmaakt gesmaakt.
Ontmoet de Maasai in Tanzania

Laat je huwelijk zegenen door de Maasai

Tijdens een speciale ceremonie in de Amini Maasai Lodge wordt jullie huwelijk nogmaals gezegend. Je bent nu verzekerd van de goedkeuring van de meest kleurrijke stam van Afrika. Een verblijf met overnachting in deze lodge is tevens een unieke mogelijkheid om kennis te maken met het leven in deze gemeenschap.  
Ontdek tropische Zanzibar

Vlieg samen naar tropisch Zanzibar

Vier de liefde op een van de meest tot de verbeelding sprekende plekken op aarde. Zanzibar wacht op jullie met haar hagelwitte stranden en haar turquoise oceaan. Na het duiken en de dolfijnen kun je dineren in het fameuze restaurant The Rock. Veel romantischer kan het toch niet.

Download gratis deze voorbeeldreis op Honeymoon naar Tanzania

Wij organiseren alle reizen helemaal op maat. Deze voorbeeldreis is om je een idee te geven van de mogelijkheden. Dit uitgebreide reisprogramma bevat:

  • Een volledige beschrijving van het programma van dag tot dag
  • Informatie over de accommodaties tijdens deze reis
  • De prijzen per persoon en per seizoen
  • Informatie over onze werkwijze, onze jeeps en onze gidsen
  • Aanvullende informatie over Tanzania
50%
Download gratis deze voorbeeldreis op Honeymoon naar Tanzania
Na het invullen van je naam en email adres ontvang je de link naar het reisprogramma in je inbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in de spam folder.
Download dit reisprogramma
Big 5 gezien, onvergetelijke safari! 
De door Makasa georganiseerde safari inclusief een paar dagen Zanzibar, was geweldig. Zoveel gezien tijdens onze 15-daagse trip, met de gids van Makasa (Freddy). Hij deed enorm zijn best om ons zoveel mogelijk te laten zien en dat is gelukt.
Ontdek de big 5
Marie Louise Hoogeveen
Een fantastische ervaring in het mooie Tanzania 
Vanaf het allereerste contact met Makasa (en Fien in Nederland) bleek dat zij precies begrepen wat onze wensen waren. Onze 20-daagse reis was dan ook precies naar wens opgezet, met een mooie afwisseling tussen cultuur en natuur.
Ervaringen over Tanzania
Ingrid van Lamoen
Wat wil je nog meer? 
De reis bestond uit drie onderdelen: enkele ontspannen dagen in Moshi met uitzicht op de Kilimanjaro, een opwindende safari van 11 dagen door verschillende parken en een verblijf van 6 dagen op Zanzibar aan de Indische Oceaan. Wat wil je nog meer?
Ervaringen over Moshi
Agnes van Brussel
Passend advies over Tanzania

Tijd voor overleg? Neem contact op!

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het bekijken van deze website meer wilt weten. Of je hebt juist zo veel gelezen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In beide gevallen helpen we je graag verder!

Het reisverslag van Annic

Ook de bekende vlogster Annic van Wonderen (nu Ten Duis) heeft met Makasa een romantische reis gemaakt. Ze is zo enthousiast dat ze jullie graag meeneemt op haar reis. Veel plezier!

Bekijk wat jullie allemaal kunnen zien

Fantastische safari 
Dank aan het hele team van Makasa voor deze meest geweldige ervaring! Onze gids Humphrey heeft ons niet alleen waanzinnig veel dieren laten zien, maar ook van alles verteld over de cultuur en flora en de fauna. Geen vraag was te gek voor hem of hij wist het! 
Safari ervaringen
Lotte Trek
Niet twijfelen... 
We hebben dagelijks van al de nieuwe verrassingen genoten: de prachtig ingerichte tenten, de superligging van de verblijven, het lekkere eten en de ongelooflijke diversiteit in het dierenrijk. We vonden de safari een grote super fantastische ervaring, waarvoor onze dank naar Makasa. 
Wat ontdek je op safari
An Keppens
Een waanzinnige safari met Makasa 
Wij hebben een schitterende reis gehad met Makasa. Vanaf het eerste contact met Selma was er al een klik om onze safari door hun te laten regelen. Het ontvangst in Moshi en het uitzwaaien de volgende dag gaf ons een warm familiair gevoel.
Wat is een safari
Rolph en Annet Beck
Uiteten met uitzicht op savanne

Zijn jullie enthousiast?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wij zijn het al tien jaar en met hetzelfde enthousiasme organiseren we graag jullie huwelijksreis. Dus willen jullie naar Tanzania, dit prachtige land met haar onbegrensde mogelijkheden, kies dan voor Makasa. Maar eerst: heel veel plezier met jullie huwelijk en heel veel geluk.