Tanzania Zanzibar Vakantie Safari en Strand

Tanzania Safari en Zanzibar Vakantie

Tanzania privéreis op maat. Volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

1

Ultieme reis

14

Onvergetelijke dagen

1000+ 

Dieren voor je lens

Download gratis deze inspiratiereis

Wij organiseren alle reizen helemaal op maat. Dit 'Tanzania Safari en Zanzibar strand' programma is om je te inspireren en een idee te geven van de mogelijkheden. Dit uitgebreide reisprogramma bevat:

  • Een volledige beschrijving van deze rondreis van dag tot dag
  • Waar slaap je op vakantie? Informatie over de accommodaties
  • De prijzen per persoon en per seizoen
  • Informatie over onze werkwijze, onze jeeps en onze gidsen
  • Aanvullende informatie over een vakantie in Tanzania
50%
Download gratis de voorbeeldreis Safari & Strand
Na het invullen van je naam en email adres ontvang je de link naar het reisprogramma in je inbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in de spam folder.
Download dit reisprogramma
Voorbeeldreis Tanzania Zanzibar Safari Strand
Tanzania Safari Vakantie

Wat zijn de mooiste plekken in Tanzania en Zanzibar?

Op safari in Tanzania met een strandvakantie op Zanzibar? Hoe pak je dit aan? In iedere reisgids kun je lezen dat de Ngorongoro krater ook wel het achtste wereldwonder wordt genoemd. En elke folder kan je vertellen dat Zanzibar prachtige stranden heeft voor de perfecte strandvakantie. Maar achter welke rots liggen vaak leeuwen te slapen? En onder welke palmboom drink je de lekkerste cocktails? Daarvoor moet je het land écht goed kennen en dat kan alleen als je er zelf woont. Zoals wij.
Tanzania Zanzibar Vakantie

Zorgeloos genieten, volledig afgestemd op jouw wensen 

Wie zoiets moois en bijzonders gaat doen als een vakantie doorbrengen in Tanzania, wil zoveel mogelijk tijd hebben voor al het wonderschone dat het land biedt. Als je kiest voor Makasa dan kun je daarvan op aan. Samen met jullie plannen we jouw Tanzania reis van A tot Z, rekening houdend met al jullie wensen. Vervolgens zorgen we voor een perfecte uitvoering. Want voor ons is jullie reis net zo bijzonder als voor jullie zelf.

Download gratis deze inspiratiereis 'Tanzania Safari & Strand vakantie'

Wij organiseren alle reizen helemaal op maat. Dit 'Tanzania Safari en Zanzibar strand' programma is om je te inspireren en een idee te geven van de mogelijkheden. Dit uitgebreide reisprogramma bevat:

  • Een volledige beschrijving van deze rondreis van dag tot dag
  • Waar slaap je op vakantie? Informatie over de accommodaties
  • De prijzen per persoon en per seizoen
  • Informatie over onze werkwijze, onze jeeps en onze gidsen
  • Aanvullende informatie over een vakantie in Tanzania
50%
Download gratis de voorbeeldreis Safari & Strand
Na het invullen van je naam en email adres ontvang je de link naar het reisprogramma in je inbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in de spam folder.
Download dit reisprogramma
Voorbeeldreis Tanzania Zanzibar Safari Strand
Een reis om nooit te vergeten 
Onze gids King was echt een topper! We hebben mede door hem een fantastische vakantie gehad, en dan ook echt van zijn gezelschap genoten. Ook heeft hij ons veel geleerd over de dieren, het landschap maar ook over de cultuur van Tanzania. 
Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie
Denise Hietland
Een fantastische ervaring met Makasa
Dankzij Makasa is onze safari droomreis in Tanzania werkelijkheid geworden! De voorpret was optimaal dankzij de enthousiaste vlogs van Selma én de snelle behulpzame mails van Fien om de perfecte reis te plannen.
Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie
Sylvia van Duynhoven
Safari en Zanzibar met Makasa
De overnachtingen tijdens de safari waren prachtig; uniek, lokaal, charity based en een goede mix tussen luxe/verbinding met de natuur. Vooral de twee overnachtingen in het tented camp in Serengeti waren GEWELDIG!
Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie
Milou Groenewoud

Een verre reis naar het Grote Onbekende

Je gaat op vakantie naar Tanzania. Dat is iets anders dan een weekendje Texel. Je moet er dan ook wat meer voorbereidingen voor treffen en er zijn wat meer zaken waarmee je rekening moet houden. En soms is er wat onzekerheid over het onbekende. Op de meest gestelde vragen die hierover gaan, is er een eenvoudig en geruststellend antwoord.
Makasa Tanzania Safari

Risico op malaria?

Tanzania is een low-risk malariagebied en bovendien zijn er beschermende preventieve medicijnen.
Makasa Tanzania Safari

Is Tanzania wel veilig?

Ja, het behoort al decennia tot de meest stabiele landen in Afrika.
Makasa Tanzania Safari

Keuzestress

Er zijn veel aanbieders en mogelijkheden. Wij adviseren je en helpen je keuzes te maken.
Makasa Tanzania Safari

Op safari gevaarlijk?

Nee. Voor wie zich aan de spelregels houdt, zijn er nauwelijks risico’s.
Makasa Tanzania Safari

Gebarentaal?

Op kantoor spreken we Nederlands en onze gidsen spreken uitstekend Engels.
Makasa Tanzania Safari

Financiële risico’s?

Nee. Wij zijn een Nederlands bedrijf en aangesloten bij het GGTO en het Calamiteitenfonds.
Tanzania Safari Vakantie

Cabin crew, take your seats

De verbinding Amsterdam – Tanzania is ideaal. Er gaat elke dag een KLM vliegtuig van Schiphol naar Kilimanjaro Airport nabij Moshi. De heenvlucht start altijd rond 10 uur in de ochtend, aankomst rond 20.00 uur lokale tijd. Er is slechts een of twee uur tijdverschil, afhankelijk van zomer- of wintertijd. Terug vlieg je altijd 's nachts waarna je rond 7 uur ’s ochtends op Schiphol aankomt. De vliegtijd is circa 8,5 uur. Moshi ligt aan de voet van de Kilimanjaro in Noord Tanzania, dichtbij de belangrijkste wildparks, op ongeveer 45 minuten rijden van het vliegveld. Je wordt altijd door een van onze mensen opgehaald. Optioneel kunnen wij ook jullie vliegtickets verzorgen.
Tanzania Zanzibar Vakantie Ngorongoro Krater

Wij verzorgen jouw volledige reis naar Tanzania en Zanzibar. Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Makasa adviseert, organiseert, voert uit en is er op reis in Tanzania altijd als het nodig is

Op reis hebben jullie waarschijnlijk genoeg aan de prachtige wereld om je heen. Maar het is wel een prettige gedachte dat Makasa ook ter plekke altijd in de buurt is. We zijn altijd op de achtergrond en kunnen anytime reageren als dat nodig is. Zo hoeven jullie je nergens druk om te maken en regelen wij alles. Ook bij onverwachte zaken. Er zijn nog meer voordelen. We zetten ze nog even op een rijtje. 
Prive safari en jeep

Eigen jeep met privé gids

Je gaat op safari met eigen Landcruiser en een uitstekend opgeleide, Engelssprekende, gids.
Zorgeloos genieten in Zanzibar

Zorgeloos genieten

We maken het graag makkelijk. Alles wordt voor je geregeld van aankomst tot vertrek. Zo’n reis is tenslotte heel bijzonder.
Nederlands team

Nederlands Team 

Zowel in Nederland als in Tanzania regel je alles met je vertrouwde Nederlandse contactpersoon.
Experts van Tanzania

100% Tanzania expert

De mooiste plekjes en de beste tips uit eigen ervaring. Wij wonen en werken in Tanzania.
Beste beoordeelde reizen in Tazania

Best beoordeeld

Al vijf jaar zijn we winnaar van het Certificate of Excellence op TripAdvisor. Daar zijn wij best trots op.
Veilig op reis naar Tanzania

Veilig op reis

Makasa is lid van de GGTO (Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators) en het Calamiteitenfonds.

Wil je alvast een beetje in de Tanzania stemming komen? 

Tanzania Safari Prive Jeep

Met privé jeep door de Serengeti

Op safari in Tanzania! Afhankelijk van jullie gezelschap reis je met een 5-7 persoons Landcruiser met een van onze ervaren gidsen. Op naar de beroemdste wildparks van de wereld. Lake Manyara, de Ngorongoro krater en natuurlijk de Serengeti. National Geographic, maar dan in het echt. Jullie auto is voorzien van een speciaal interieur en natuurlijk een uitsteldak om staand in te kunnen filmen en fotograferen. Je zult versteld staan van het wildlife dat je hier te zien zult krijgen.
Tanzania Maasai Stam

Op bezoek bij de Maasai

In de Maasai Lodge maak je kennis met de meest tot de verbeelding sprekende stam van Tanzania, misschien wel van Afrika. De beroemde en kleurrijke Maasai. Je overnacht in een boma (dorp) van waar je een schitterend uitzicht hebt over de onmetelijke vlaktes van Maasai land. Maak een nature walk waarbij kinderen eventueel op een ezel kunnen meerijden. ’s Avonds eet je geroosterde geit bij het vuur. Maar dat mag natuurlijk ook wat anders zijn. Eenmaal tussen de lakens in je comfortabele hut, kun je heerlijk dromen over de andere wereld waar je voor even bent.
Tanzania Safari Accommodatie

Slapen tussen de leeuwen

Overnachtingen tijdens een safari zijn meestal heel bijzonder. Het allerleukste is slapen in zogenaamde tented camps. Behalve dat de muren van zwaar canvas zijn, gaat iedere vergelijking met een gewone tent mank. De vloeren zijn van hout of steen, het interieur en vooral de bedden zijn super comfortabel en romantisch. Het sanitair is in elke hut privé en uitstekend. Maar het leukste is wel de onvergelijkbare safari sfeer. Tijdens het ontbijt kun je je amuseren met het nadoen van de geluiden die je ’s nachts gehoord hebt. Gidsen kunnen dat vaak heel goed. Was dat nou een leeuw of een hyena?   
Tanzania Zanzibar Strand

Zalig Zonnig Zanzibar

Het tot ieders verbeelding sprekende Zanzibar is een ‘Bounty eiland’ pur sang. Je vindt er de witste stranden en de blauwste oceaan. Het is het ultieme relax eiland voor de perfecte strandvakantie na een enerverende safari in Tanzania. Spoel het stof van je af met een heerlijke duik. Je kunt er snorkelen, met dolfijnen zwemmen en boottochten maken in een authentieke dhow. Een bezoek aan de hoofdstad is meer dan de moeite waard. Het schilderachtige Stone Town past helemaal bij de sprookjesachtige sfeer van het eiland. Er zijn ook nog twee kleinere eilanden: Pemba en Maffia, elk met hun eigen karakter.

Bekijk gratis de voorbeeldreis 'Tanzania Safari & Zanzibar Strand'

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar hoe zo'n Tanzania rondreis eruit ziet? Lees hier alles over het programma, de accommodaties, de prijzen en meer!

50%
Download gratis de voorbeeldreis Safari & Strand
Na het invullen van je naam en email adres ontvang je de link naar het reisprogramma in je inbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in de spam folder.
Download dit reisprogramma
Voorbeeldreis Tanzania Zanzibar Safari Strand
Top safari in Tanzania
De accomodaties waren super, de gids die de gehele safari met ons mee ging kon ons veel vertellen en was erg aardig. Ook onze reis naar Zanzibar was geregeld door Makasa, waar we ook een leuke tijd hebben gehad. Makasa is zeker een aanrader om je reis bij te boeken!
Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie
Milou van der Waal
Wat wil je nog meer?
De reis bestond uit drie onderdelen: enkele ontspannen dagen in Moshi met uitzicht op de Kilimanjaro, een opwindende safari van 11 dagen door verschillende parken en een verblijf van 6 dagen op Zanzibar aan de Indische Oceaan. Wat wil je nog meer?
Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie

Agnes van Brussel

Een droomreis
Van vrienden kregen we de tip om Makasa in te schakelen voor het regelen van onze safarivakantie in Tanzania. Het was geweldig. Alles was tot in de puntjes geregeld met voldoende ruimte voor eigen inbreng. Een reis om zeer aan te bevelen. Complimenten aan Makasa.
Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie
Anneke Simons
Tanzania Zanzibar Reis

Benieuwd naar andere Tanzania Zanzibar mogelijkheden?

Het reisverslag van Annic 

Ook de bekende vlogster Annic ten Duis is met Makasa naar Tanzania en Zanzibar op vakantie geweest. Ze is zo enthousiast dat ze jullie graag meeneemt op haar reis. Veel plezier!

Wat jullie allemaal kunnen zien in Tanzania en Zanzibar

Big 5 gezien, onvergetelijke safari! 

De door Makasa georganiseerde safari, inclusief een paar dagen Zanzibar, was geweldig. Zoveel gezien tijdens onze 15-daagse trip, met de gids van Makasa (Freddy). Hij deed enorm zijn best om ons zoveel mogelijk te laten zien en dat is gelukt.

Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie
Marie-Louise Hoogeveen
Prachtige reis door prima organisatie 
De safari was uitzonderlijk mooi, ook de laatste 4 nachten op Zanzibar waren heerlijk om te relaxen. Op Zanzibar kwam er nog een mooie ervaring bij door te zwemmen met dolfijnen. Het hele team van Makasa bedankt voor een onvergetelijke ervaring.
Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie

Ingrid Hanou 

Geweldige safari reis met mooie herinneringen 

De accomodaties waren allemaal top. Elke locatie had zijn eigen bijzonderheden. Maar ze waren allemaal prima. Overal zijn de mensen super aardig en enorm gastvrij. We kijken terug op een prachtige vakantie met wel wat heimwee naar Tanzania.
Ervaring Tanzania Zanzibar Vakantie
Marjolijn Hilbrink
Makasa Tanzania Safari Team

Dit is maar een voorbeeld

De hier beschreven Tanzania Zanzibar reis is maar een voorbeeld. Weliswaar een fantastisch voorbeeld, maar het kan ook anders. Meer safari en minder zon. Of juist andersom? Langer of korter, eenvoudiger of luxueuzer? Het kan allemaal. Laat ons weten wat jouw wensen zijn voor een Tanzania safari en Zanzibar strandvakantie en we stellen een reis voor je samen die helemaal toegesneden is op jullie wensen. We doen het met plezier!