Video Aspect Ratio: 4:1

Tanzania is ons thuis

Karibu (welkom), we leiden je graag rond in ons prachtige land

Tanzania is ons thuis

Karibu (welkom), we leiden je graag rond in ons prachtige land

Tanzania Makasa Familie

De kracht van verschillende culturen

Makasa, dat zijn wij, en wij zijn Makasa. Selma Kamm-Melai, afkomstig uit Nederland en Ngomi Kamm, geboren en getogen in Tanzania. De combinatie van onze verschillende culturen en achtergronden is vrij uniek. En in elk geval waardevol voor onze reizigers. Ngomi kent het land, kent de Tanzanianen en laat je kennismaken met het allermooiste wat Oost-Afrika te bieden heeft. Selma weet als echte Europeaan wat regelen en organiseren is. En vooral wat ‘westerlingen’ belangrijk vinden.

Vanuit Tanzania organiseren wij van dag tot dag je reis

Wij leven en wonen zelf in Tanzania en er is geen sprake van intermediairs. Wij voeren alle reizen zelf uit met onze eigen auto's en gidsen. Wij vinden het belangrijk om in de Tanzaniaanse samenleving ons steentje bij te dragen. Dit doen wij door nauwe samenwerking met de lokale bevolking en door ook lokale projecten en kleinschalige lodges in onze reisvoorstellen op te nemen. Op deze manier ervaar je het echte Tanzania en doen we samen ook iets voor de bevolking terug.
Een reis om nooit te vergeten
Het contact met Makasa verliep vanaf dag 1 heel prettig. We kregen bijna altijd dezelfde dag nog een reactie van Fien en alle vragen werden altijd netjes en uitgebreid beantwoord. We geven Makasa dan ook een dikke 10 en kunnen deze partij dan ook zeker aanraden!
Ervaringen over Tanzania
Denise Hietland
Geweldige safari met Makasa
Het contact met Makasa verliep gelijk heel prettig via de mail. Samen met Fien én de website waarop voorbeeldreizen (en vlogs van Selma!) staan kwamen we tot een "eigen reis" naar wens. Ze kijken en denken mee naar wat je voor ogen hebt en beantwoorden de mail erg snel.
Ervaringen over Zanzibar
Corina Veldman

Complimenten aan Makasa!

Van vrienden kregen we de tip om Makasa in te schakelen voor het regelen van onze safarivakantie in Tanzania. Het was geweldig. Alles was tot in de puntjes geregeld met voldoende ruimte voor eigen inbreng. Een reis om zeer aan te bevelen. Complimenten aan Makasa!

Ervaringen over de safari

Anneke Simons

 Alles is mogelijk, dat is het enige wat standaard is

Onze reizen organiseren wij helemaal op maat, samen met jou. Wij kunnen daarin het voortouw nemen, maar misschien weet je ook al wat je wilt en helpen wij je om je droomreis te realiseren. Wij hebben inmiddels een enorme ervaring met vooral safari’s en strandvakanties, vaak ook in combinatie. Om je te inspireren hebben we een aantal voorbeeldreizen op een rijtje gezet. Maar bedenk vooral dat iedere variant daarop ook mogelijk is. Precies zoals jij dat wilt.

Safari & strand

Sluit een opwindende safari af met een ontspannen verblijf op zonnig Zanzibar.

Familiereizen

Een unieke belevenis voor het hele gezin. Voor kids was leren nog nooit zo leuk. 

De grote migratie

Volg de beroemde trek van duizenden dieren op hun ongelofelijke reis.

Meet the locals

Spannende safari’s en ontmoetingen met Tanzanianen zoals de kleurrijke Maasai.

Ontdek Zuid Tanzania

Voel je een ontdekkingsreiziger en ontdek de geheimen van het zuiden.

Huwelijksreizen

Wil je de liefde van je leven vieren met de reis van je leven in romantisch Tanzania?

Wil je een vrijblijvend reisvoorstel ontvangen?

Makasa staat voor vrijheid, comfort, gemak en persoonlijk contact

Naast complete vrijheid in het reisprogramma staat Makasa ook voor gemak en comfort. Dat betekent dat wij je reis van A tot Z organiseren en dat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Tot slot staan wij garant voor persoonlijk contact zowel bij de voorbereiding in Nederland als in Tanzania. Nog even op een rij: 
Safari op maat

Reizen op ​maat

Samen bedenken, plannen en uitvoeren gebaseerd op jullie wensen
Persoonlijk service voor de reis

Persoonlijk contact

Zowel tijdens de voorbereiding als in Tanzania zelf
Ontmoet de maasai

Samenwerking met bevolking

Wij danken veel aan de lokale bevolking. We doen graag iets terug
Opgeleiden gidsen voor safari

Zelf opgeleide gidsen

Jaarlijkse aandacht voor training en bijscholing van onze safari gidsen

Je eigen jeep op safari

Stoere safari auto's

Eigen, luxueuse en speciaal geprepareerde Landcruisers
Geen kilometer limiet op safari

Geen kilometer limiet

Rij zo ver en zo veel als je zelf wilt in overleg met je gids
Complimenten Makasa!

Onze reis bij Makasa geboekt en alles verliep vlekkeloos. We werden keurig opgehaald op Kilimanjaro Airport. Bij de lodge werden we zeer hartelijk, gastvrij en vriendelijk opgewacht. Petje af, complimenten voor Makasa!

Recensies over opmaat reis
Rianne Dobbelsteen
Top safari

We hebben via makasa een prachtige safari gehad. Fijn overleg om de reis geheel naar onze wens samen te stellen en daarbij goed advies gekregen. Makasa is zeker een aanrader om je reis bij te boeken!

Ervaring van Milou
Milou van der Waal
Fantastische reis

Wij hebben een geweldige reis mogen maken met Makasa! Makasa is een geweldige organisatie met veel persoonlijk contact. Je kan je reis volledig op maat maken. Alles was super geregeld dankzij Makasa. 

Fantastische reis in afrika
Petra Woddema

Ons eigen fotoalbum

Kijk gerust even mee hoe wij wonen, werken en leven in Tanzania.

Bekijk je onze vlogs al?

Sinds een tijdje heeft Selma een nieuwe hobby, en dat is vooral leuk voor jou. Want daarin neemt ze je mee in het Tanzaniaanse leven. Thuis, op kantoor en op safari. Soms ook geeft zij de camera mee aan een van de gidsen of betrekt ze haar eigen kinderen. Kijk je mee?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zou je willen weten hoe jouw droomreis er uit zou kunnen zien? Neem gerust contact op. Het is ons werk en we vinden het leuk. Helemaal vrijblijvend doen we je een voorstel afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. Je kunt mailen naar info@makasatanzania.com of gebruik maken van het contactformulier.