Glamping safari Tanzania

Glamping safari Tanzania

Wij zijn van mening dat een accommodatie tijdens een safari in Tanzania net zo belangrijk is als de safari zelf. Wij maken in onze reisvoorstellen daarom graag een combinatie van tentenkampen en lodges. Hier zullen wij uitleg geven over deze tentenkampen of de zogenaamde glamping safari in Tanzania.

Tentenkamp | Glamping safari in Tanzania

Tentenkampen of glamping (luxe tentenkampen) zijn accommodaties waar wij (Makasa) dol op zijn. Deze kampen bieden het comfort en de faciliteiten die vergelijkbaar zijn met die van een goed hotel, maar met een veel kleinere impact op het milieu. Voor Makasa is dit essentieel, omdat wij geloven in het minimaliseren van onze voetafdruk en daarom graag zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Slapen in een tentenkamp zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring. Je bent dicht bij de natuur en al het wildlife, terwijl je tegelijkertijd volledig beschut bent. De tenten zijn van hoge kwaliteit canvas, prachtig ingericht met een eigen badkamer en alle standaardvoorzieningen en gemakken die je van een luxe accommodatie mag verwachten. Het diner en ontbijt bieden een ruime keuze aan Afrikaanse en westerse gerechten, die meestal als buffet worden geserveerd.

Glamping safari Tanzania

Een glamping safari in Tanzania is veilig

Glamping is veilig en dat zijn de canvas tenten ook. Dieren begrijpen niet wat een tent is en deze onzekerheid weerhoudt de wilde dieren om dichtbij te komen. Uiteraard bevinden de kampen zich op prachtige locaties met ongelooflijke vergezichten en geven ze je een echte safari sfeer. Een zonsondergang bij een openhaard, omgeven door de prachtige natuur en geluiden is een onvergetelijke manier om een safari dag af te sluiten. De ochtenden worden gevuld met de ongelooflijke geluiden van wildlife wake up calls. Het verblijven in een tentenkamp brengt je veel dichter bij de natuur.
Reactie plaatsen