Video Aspect Ratio: 4:1

Overnachten tijdens een safari

Een combinatie van tented camps, tented lodges, hotels en lodges

Tanzania Safari Glamping Tented Lodge

Overnachten tijdens een safari

Een combinatie van tented camps, tented lodges, hotels en lodges

Tanzania Safari Glamping Tented Lodge

Comfort en service in het wild

Makasa vindt de overnachtingen net zo belangrijk als de safari zelf. Daarom word je in alle accommodaties die wij voor jullie boeken ruimschoots verwend. Wat alle accommodaties gemeen hebben is de met niets te vergelijken safarisfeer. Natuurlijke materialen en kleuren, grote bedden met romantische klamboes. De sundowners met uitzicht over het landschap of als het eenmaal donker is nog een gezellig praatje bij het vuur zorgen vaak voor onvergetelijke momenten. ‘s Nachts zul je heerlijk slapen in jouw tented camp of lodge, en mocht dat niet zo zijn, dan kun je luisteren naar het concert van de wildernis. Olifanten, leeuwen, hyena’s? Diner en ontbijt bieden een ruime keuze aan Afrikaanse en westerse gerechten, meestal in de vorm van een buffet. Steeds meer accommodaties op safari hebben ook een zwembad. 

Tented Camps in Tanzania

Tented camps, ook wel glamping genoemd, worden gekenmerkt door een semi-permanent karakter. Ze kunnen na een aantal seizoenen verplaatst worden. Relatief zijn ze eenvoudiger van opzet dan de hotels en lodges, maar je zult hier niets te kort komen. De gastenverblijven hebben uitritsbare, canvas muren, maar daar houdt iedere vergelijking met een tent op. Er zijn vaak houten vloeren, heerlijke bedden en comfortabel sanitair. De tented camps hebben een stoere, avontuurlijke uitstraling. Hier voel je je vooral een met de natuur.

Enkele voorbeelden van tented camps in Tanzania

Er zijn ook luxueuzere varianten van tented camps

Hotels en lodges in Tanzania

De hotels en lodges in Tanzania hebben een permanente locatie en zijn nog iets meer op luxe en comfort ingesteld. Voor even waan je je koning van Afrika. Er zijn zelfs luxere hotels waar als je terug komt van een gamedrive, je bad volgelopen met heet water compleet met badschuim voor je klaar staat. De weg er naar toe met rozenblaadjes geplaveid. Hier dineer je meestal à la carte, soms ook buffet. Ben je er op uit jezelf ultiem te verwennen, dan zijn deze hotels echt iets voor jou. Moeilijk kiezen? Helemaal niet. Je kunt ook gaan voor een afwisselend programma waarbij je kennis maakt met zowel tented camps als met lodges en hotels. Dat is eigenlijk het leukst.

Een impressie van hotels en lodges in Tanzania

De overtreffende trap van comfort in de luxe hotels en lodges

 

Waar kijken wij naar bij het uitzoeken van jouw accommodatie?

Accommodaties Safari Tanzania

Eigen ervaring

Alle accommodaties in Noord Tanzania die wij boeken hebben wij zelf uitgebreid bezocht.
Accommodaties Safari Tanzania

Locatie

Wij boeken uitsluitend accommodaties op uitmuntende locaties.
Accommodaties Safari Tanzania

Lokaal belang

Voor wie dat interessant vindt, boeken wij graag een accommodatie waarbij een lokaal of ideëel belang gediend wordt. 
Accommodaties Safari Tanzania

Prijs/kwaliteit

Ondanks onze focus op service en comfort kijken wij altijd naar de redelijkheid van de prijs.
Een droomreis
Het was geweldig. Mooie locaties afwisselend zeer luxe onderkomens en de wat eenvoudigere tented camps. Ook in een tented camp heb je een lekker bed, een eigen douche en WC, dus geen zorgen over comfort.
Ervaring Accommodaties Safari Tanzania
Anneke Simons
Perfecte accommodaties
De door Makasa voorgestelde lodges en tented camps waren perfect, van alle gemakken voorzien. De medewerkers van de tented camps en de lodges zijn uitermate klantvriendelijk. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. 
Ervaring Accommodaties Safari Tanzania
Edzard Valk
Om nooit te vergeten
De verscheidenheid aan lodges sprak ons erg aan. Het hoogte-punt was het Tented Camp in de Serengeti: de geluiden 's nachts van de hyena's, het zicht op de giraffen vlakbij de tent, de pas-serende leeuwen langs het kamp: we zullen het nooit vergeten!
Ervaring Accommodaties Safari Tanzania
Theo van Hout
Tanzania Safari Overnachten

Bekijk alle mogelijkheden voor jou op een rijtje

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het bekijken van deze website meer wilt weten. Of je hebt juist zo veel gelezen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In beide gevallen helpen we je graag verder!