Reis op maat Tanzania

Reis op maat Tanzania

Een van de leukste dingen van ons werk vind ik het plannen van de reis samen met onze klant en het feit dat elke reis dus anders en uniek is. Al onze Tanzania reizen zijn helemaal op maat.

Een reis op maat in Tanzania

Een safari is een hele bijzondere reis. Voor de meeste een once-in-a-lifetime experience. Dan zou het toch zonde zijn als die reis net niet was wat je ervan had verwacht. Een reis op maat betekent dat het reisprogramma helemaal is aangepast op jouw wensen. Samen met jou bedenken, plannen en organiseren we jullie reis. In overleg kijken we naar zaken als de samenstelling van het gezelschap, de reisduur en het beschikbare budget. We kijken naar de daginvulling en het soort accommodaties waar je verblijft. Meer safari en minder zon. Of juist andersom? Langer of korter, eenvoudiger of luxueuzer? Het kan allemaal.

Reis op maat Tanzania in een privé jeep

Niet alleen op maat reizen, maar ook privéreizen

Behalve dat onze reizen helemaal op maat zijn, zijn ook al onze reizen privéreizen. Je reist dus met je eigen gezelschap en een gids door de safariparken van Tanzania. Op deze manier ben je ook heel flexibel hoe jouw vakantiedag er steeds uit ziet. Dus ook óp vakantie, reis je nog steeds op maat.

Ook op reis naar Tanzania?

Wil jij met ons een Tanzania vakantie plannen? Stuur ons een mailtje met jouw wensen, of bekijk hier alvast een van onze inspiratiereizen.

Tijdens deze reis maak je kennis met de vriendelijke Tanzaniaanse bevolking, waaronder de beroemde Maasai stam. Maar ook met een enorme diversiteit aan natuur. Je gaat op safari met je eigen gezelschap in een 4x4 safari jeep en bezoekt nationale parken als Serengeti National Park en de wereldberoemde Ngorongoro Crater.  Hier vind je het allermooiste wat de wereld aan wildlife te bieden heeft in landschappen die uw stoutste dromen zullen overtreffen. ‘Out of Africa’, maar dan in het echt. Tenslotte vlieg je naar tropisch Zanzibar om al die bijzondere indrukken te verwerken met de voeten in het zand.

Je leest in dit reisprogramma ook meer over de prijzen, wat inclusief en exclusief is, de accommodaties, onze safari jeeps, onze gidsen en praktische informatie over Tanzania. Wat we natuurlijk niet meer hoeven te vertellen... is dat dit maar een voorbeeld is. Al onze reizen zijn op maat, dus ook deze reis kunnen we helemaal op jullie wensen aanpassen.
Reactie plaatsen