Bijzondere huwelijksreizen

Als je een top 10 van bijzondere huwelijksreizen zou maken dan hoort een huwelijksreis naar Tanzania en Zanzibar zeker in dat rijtje thuis. Want een privé safari en daarna relaxen op het tropische strand van Zanzibar als huwelijksreis, hoe bijzonder is dat!

En niet alleen bijzonder… ook romantisch, intiem, indrukwekkend, uniek, spannend & ontspannend en werkelijk onvergetelijk.

Op huwelijksreis in Tanzania

Alleen jij en je geliefde samen op reis. Genieten. Nergens meer aan hoeven denken. Alsof je je laat meevoeren over de rustige golven op zee, zorgeloos en ontspannen. Maar dan net iets anders, in een safarijeep, zachtjes hobbelend over de onverharde wegen in de Serengeti. Al staande in de jeep, met je gezicht in de wind. Je laat het landschap en prachtige natuur aan je voorbijkomen, alsof je naar een documentaire kijkt, maar nu is het 360 graden om je heen. En dit maken jullie samen mee.

Bijzondere huwelijksreizen Safari in Tanzania

Romantischer kan bijna niet

Het is al gaan schemeren. Jullie komen aan bij de accommodatie en worden verwelkomd met een heerlijke warme natte doek om gezicht en handen mee op te frissen. De gastheer biedt jullie een koud glaasje bubbels aan en begeleidt jullie naar het loungegedeelte in de buitenlucht met prachtig uitzicht op de savanne. Terwijl jullie even kunnen bijkomen van de bijzondere dag en de koffers naar jullie tent worden gebracht, spotten jullie nog de laatste dieren voor vandaag. Vier struisvogels en een giraffe in de verte, daar links een kleine kudde zebra’s, en rechts op nog geen 20 meter afstand een groep nieuwsgierige stokstaartjes. Een prachtige zonsondergang om het decor helemaal af te maken. Cheers, op jullie!

Bijzondere huwelijksreizen Tanzania Romantisch

Meest bijzondere huwelijksreis ooit

Dit is zomaar een kleine greep uit ervaringen die jullie mee zullen maken op jullie huwelijksreis in Tanzania. Hoe romantisch wil je het hebben? En dan noemden we nog niet eens het volgelopen bad met rozenblaadjes of de aangestoken openhaard bij terugkomst in jullie kamer na het diner. Of de wake-up met verse koffie en uitzicht op de migrerende kudde gnoes. Of de tropische stranden op Zanzibar…

Het is onder andere de combinatie van de verschillende reisonderdelen bij elkaar die de reis zo bijzonder zal maken. Telkens weer opnieuw verrast worden door de schoonheid van de verschillende landschappen, de dieren en de bijzondere mensen en culturen. Maar ook de accommodaties waarin jullie gaan verblijven, zullen zorgen voor een extra dimensie aan jullie reis. Geniet van de pure eenvoud bij de ene accommodatie en laat je in de watten leggen bij een andere meer luxueuze accommodatie. En het leuke is dat al onze reizen privé en op maat zijn. We kunnen dus al jullie wensen in een reisprogramma verwerken om dit de meeste bijzondere huwelijksreis ooit te laten zijn.

Bijzondere huwelijksreizen Tanzania Vakantie

Mogen wij jullie verrassen?

Jullie huwelijksreis in Tanzania wordt echt een reis om nooit meer te vergeten. Zo veel ‘wauw’-momenten! Dat jullie dit samen meemaken, brengt jullie nóg dichter bij elkaar. Tot slot: Makasa houdt enorm van verrassen en verwennen! Benieuwd hoe wij dat doen? Ervaar het tijdens jullie reis…

Ben jij ook overtuigd dat Tanzania echt de meest bijzondere huwelijksreis ooit is? Bekijk hier onze voorbeeldreis voor jullie huwelijksreis!

Over de schrijver
Ik ben in Nederland geboren en opgegroeid en in 2009 permanent naar Tanzania verhuisd. Hier run ik samen met mijn man Ngomi ons safari bedrijf Makasa Tanzania Safaris. We hebben samen drie kinderen. Wij en de kinderen ook, genieten van ons thuis in Tanzania. Met uitzicht op de Kilimanjaro, met 11 maanden per jaar zon en met drie verschillende culturen in 1 huishouden. Hier wonen brengt ons back to the basics en verrijkt ons leven op zo veel manieren.
Reactie plaatsen