Reis op maat in Tanzania
Reizen op maat, je hebt het vast al vaker gehoord of gelezen. Maar wat betekent dat reizen op maat nou precies? En hoe geeft Makasa Tanzania Safaris hier in vulling aan?

Een reis op maat in Tanzania

Reizen op maat betekent dat we jouw Tanzania reis helemaal samenstellen en afstemmen zoals deze bij jou en je reisgezelschap past. Je kunt over de invulling van de reis veel zelf bepalen en er staat van tevoren nog maar weinig vast. Vanzelfsprekend is een reis op maat ook een privéreis. Hoe de reis er precies uit gaat zien is heel persoonlijk. Er zijn best veel keuzes die je moet maken, maar wij kunnen je hierbij helpen en adviseren. Wij kennen Tanzania tenslotte op ons duimpje. Elke reis op maat ziet er dus anders uit en hangt af van:
  • jullie reisgezelschap: reis je met vrienden, een gezin of met z’n tweetjes;
  • de reisperiode: wanneer willen jullie gaan? (Lees ook ons blog over de beste reistijd)
  • de reisduur: 1,2 of 3 weken? Alles kan!
  • de nationale wildlifeparken die jullie willen bezoeken;
  • andere gebieden die jullie willen bezoeken;
  • type accommodaties waarin jullie willen verblijven;
  • een verhouding tussen cultuur, natuur, actief en rust welke bij jullie wensen past;
  • het soort activiteiten welke jullie leuk zouden vinden om te doen;
  • het aantal nachten en dagen per verblijf/gebied dat jullie willen verblijven;
  • het budget wat jullie aan deze reis kunnen en willen besteden.
Reizen op maat in Tanzania

Het Tanzania reisprogramma

Sommige hebben al een heel helder beeld van wat ze willen tijdens hun Tanzania reis. Maar voor andere zijn dit soort keuzes juist lastig om te maken. Als je Tanzania nog niet kent, laat je je misschien liever adviseren door een Tanzania expert. Geen zorgen, wij hebben allerlei leuke voorbeeldreizen om je te inspireren. Vanuit zo’n voorbeeldreis kunnen we, met jouw persoonlijke wensen, verder bouwen aan jouw Tanzania reis op maat.

En dan op reis naar Tanzania!

Verder betekent op maat niet alleen dat wij vooraf goed naar jullie globale en specifieke wensen luisteren, maar ook dat de gids tijdens de reis telkens naar jullie wensen luistert. Bijvoorbeeld hoe laat jullie willen ontbijten en op pad willen gaan. Zijn jullie vroege vogels en wil je het maximale uit de game drive halen? Dan is 06.00 u op pad geen gek idee. Maar heb je juist wat meer tijd nodig om op te starten? Dan is 08.00 u of later natuurlijk ook helemaal prima. De dagelijkse invulling van de safari zelf is ook weer helemaal op maat. Reis op maat in Tanzania Hoe ziet jouw ideale reis in Tanzania eruit? Laat het ons weten!
Over de schrijver
Ik ben in Nederland geboren en opgegroeid en in 2009 permanent naar Tanzania verhuisd. Hier run ik samen met mijn man Ngomi ons safari bedrijf Makasa Tanzania Safaris. We hebben samen drie kinderen. Wij en de kinderen ook, genieten van ons thuis in Tanzania. Met uitzicht op de Kilimanjaro, met 11 maanden per jaar zon en met drie verschillende culturen in 1 huishouden. Hier wonen brengt ons back to the basics en verrijkt ons leven op zo veel manieren.
Reactie plaatsen