Segmenten om toe te voegen aan jouw reis

Welkom bij onze gepersonaliseerde reiservaringen! Je hebt zojuist een voorbeeldreis naar Tanzania ontvangen, maar dat is slechts het begin van jouw avontuur. Bij ons draait alles om maatwerk, waarbij we jouw reis volledig kunnen aanpassen aan jouw voorkeuren. Het reisprogramma dat je hebt ontvangen start in Moshi, je bezoekt de Maasai stam bij Amini Maasai Lodge, gaat op safari naar Lake Manyara, Serengeti en de Ngorongoro Krater en vliegt vervolgens met een binnenlandse vlucht naar Zanzibar. Ontdek op deze pagina inspirerende ideeën om jouw reis verder te verrijken, te verlengen en jouw droomvakantie werkelijkheid te maken.

Must-See Magie: Ontdek de Hoogtepunten

Op safari in Tarangire National Park

Verken de adembenemende wildernis van Tarangire tijdens een onvergetelijke safari. Ontdek uitgestrekte savannes bezaaid met majestueuze baobab-bomen en zie een overvloed aan wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen en luipaarden. Een avontuur vol spanning en natuurlijke schoonheid dat je niet mag missen tijdens je reis naar Tanzania.

Op zoek naar de migratie in Serengeti

Voeg extra avontuur toe aan je reis met 2-3 extra nachten op zoek naar de legendarische migratie in de Serengeti. Beleef de adembenemende massa's wildebeesten en zebra's die de uitgestrekte vlaktes doorkruisen, vergezeld door roofdieren op de loer. Een onvergetelijke ervaring van pure wildernis, adembenemend spektakel en diepgaande ontdekkingen.

Een Extra Nacht bij Amini Maasai

Voeg een extra dimensie toe aan je avontuur met een extra nacht bij Amini Maasai. Geniet van een lange wandeling, mountainbiken en een speciaal bushontbijt. Verken de Maasai-school en het gezondheidscentrum voor een diepgaande culturele ervaring. Een verrijkende toevoeging aan je reis door de betoverende Maasai-landschappen.

Jagen met Hadzabe bij Lake Eyasi

Duik diep in de fascinerende cultuur van Lake Eyasi met een avontuurlijke jachtexpeditie bij de Hadzabe-stam, een van de laatste jager-verzamelaars ter wereld. Laat je betoveren terwijl je de traditionele gebruiken van de Hadzabe en Datoga leert kennen. Voeg een bezoek aan de Datoga-stam toe en ontdek eeuwenoude tradities en levenswijzen in dit authentieke Afrikaanse landschap. 

Ontdek en beleef: Actieve Avonturen

3 daagse fietstocht met uitzicht op Kilimanjaro!

Verken het ongerepte Tanzania op de fiets tijdens een driedaagse tocht voor je safari. Fiets door de uitgestrekte vlaktes van Enduimet Wildlife Area, geniet van de schaduw van majestueuze Acacia "fever" bomen en ontdek de lokale cultuur in de Maasai-steppe. Een avontuurlijke start van je safari-ervaring, waarbij elke pedaalomwenteling je dichter bij de natuur brengt.

Trektocht Rift Valley: Empakai naar Lake Natron

Ervaar de betoverende Rift Valley tijdens een 3-daagse trektocht door Empakai Crater, geleid door Maasai gidsen en hun ezels. Te voet bewonder je spectaculaire landschappen, ontdek je unieke flora en fauna en bereik je uiteindelijk het serene Lake Natron. Een onvergetelijke reis vol natuurlijke pracht en culturele onderdompeling te voet beleefd.

Verborgen Juweeltjes: Off the Beaten Track

Neushoornproject Mkomazi

De beschermde neushoorn in Mkomazi

Ontdek de ongerepte wildernis van Mkomazi tijdens een safari-avontuur. Leer over het inspirerende neushoornbehoudsproject dat hier wordt uitgevoerd, terwijl je op zoek gaat naar deze majestueuze dieren in hun natuurlijke habitat. Een unieke ervaring die de schoonheid van de natuur en het belang van bescherming belicht. Met een beetje geluk spot je ook de zeldzame kudu en gerenouk!
Tanzania Lake Natron Flamingo Walk

Betoverend Lake Natron

Ontdek het intrigerende Lake Natron, bekend om zijn spectaculaire maanlandschap en de roze gloed van flamingo's die de oevers van het zoutmeer sieren. Bewonder het majestueuze uitzicht op de actieve vulkaan Oldonyo Lengai. Vergeet niet de verfrissende watervallen te verkennen die tegen de rotsen kletteren. Een adembenemende ervaring vol natuurlijke wonderen.

Laat ons jouw droomreis realiseren.
Neem vandaag nog contact op!